Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Vlissingen in Beweging

Wandelprogramma 'Elke stap telt' is een groot succes

Gepubliceerd op 25 februari 2019
Deelnemers aan 'Elke stap telt'
Deelnemers aan 'Elke stap telt'

Op 21 januari 2019 is het wandelprogramma 'Elke stap telt' voor 55-plussers in Paauwenburg gestart. Een groep van 14 enthousiaste deelnemers loopt elke week vanuit de Burgerij in Paauwenburg diverse mooie wandelroutes. Dit onder begeleiding van fysiopraktijk Paauwenburg en Vlissingen in Beweging.
Naast dat zij in groepsverband lopen op maandag, wordt er ook druk thuis gewandeld met de persoonlijke opbouwplannen. De resultaten van het meer en beter bewegen worden al ervaren, maar natuurlijk is ook de gezelligheid en het kopje koffie belangrijk!

Verschillende instapniveaus

Bij dit unieke wandelproject wordt binnen 10 weken de conditie opgebouwd of verbeterd. Dankzij de verschillende instapniveaus is het programma geschikt voor zowel beginners als de meer geoefende wandelaars.

Programma

Het programma bestaat onder andere uit:

  • Een wandeltest om het instapniveau te bepalen;
  • Het gebruik van een stappenteller bij individueel wandelen;
  • Elke week gezellig wandelen in groepsverband;
  • Voorlichting over interessante onderwerpen;
  • Wandeltochten tussen 1-5 km;
  • Begeleiding vanuit Vlissingen in beweging;
  • Groepen gebaseerd op niveau.

Bossenburgh

Op 11 maart start er ook een 40+ groep in Bossenburgh. Deze groep start om 19.00 uur vanaf de Omnibus. Er zijn al 5 aanmeldingen, maar dat mogen er zeker nog meer worden!

Meer informatie

Wilt u meer informatie of zich aanmelden? Neemt u dan contact op met een medewerker van Vlissingen in Beweging via telefoonnummer (06) 27 89 80 28 of stuur een e-mail naar n.nieuwenhuize@sportzeeland.nl.

Downloads
Elke_stap_telt__flyer.pdf (PDF, 631 KB)