Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Vlissingen in Beweging

Even voorstellen

Een voorstelrondje, zodat u weet wie wat doet bij Vlissingen in beweging.
 

Martijn Bour

Mijn naam is Martijn Bour. Ik ben coördinator sportstimulering bij de gemeente Vlissingen. Ik geef o.a.  uitvoering aan het lokale sportbeleid. Bevorderen van een gezonde actieve leefstijl voor zoveel mogelijk inwoners met extra aandacht voor inactieven, is momenteel ons belangrijkste speerpunt. Vanuit mijn regie functie bij de gemeente geef ik sturing aan de projecten en teamleden van Vlissingen in beweging.

Abdoe Abdendi

Mijn naam is Abdoe Abdendi en ik ben sportcoördinator Middengebied. Ik ben geboren en opgegroeid in het Middengebied en vind het een prachtige wijk met vele soorten nationaliteiten. Ik ben zelf fanatiek sporter en probeer een voorbeeld te zijn voor voornamelijk de jeugd. Ik vind het belangrijk dat bewoners van het Middengebied in aanraking komen met sport en probeer in te spelen op hun behoeften.

Said Bouzambou

Mijn naam is Said Bouzambou en ik ben sportcoördinator van de wijk Bossenburgh. Naast dat ik een echte sportliefhebber ben, geloof ik dat sport onze burgers op een positieve manier kan beïnvloeden. Ik sta voor gelijke sportkansen voor iedereen. Ongeacht  leeftijd, beperking & interesses!

Joost Hopmans

Ik ben Joost Hopmans. Ik mag vanuit mijn werk bij SportZeeland leiding geven aan het project Vlissingen in Beweging. Dit vind ik als inwoner van Vlissingen een mooie uitdaging! Het is mijn streven dat iedere Vlissinger een sport- of beweegactiviteit kan vinden die bij hem/haar past. Ik ben actief in iedere Vlissingse wijk.

Dennis Jobse

Mijn naam is Dennis Jobse. Ik ben coördinator van het project: 'Elke stap telt'. Dit wandelproject voor 55+ers vindt elke maandagmiddag plaats vanaf de Burgerij in de Paauwenburg. Door dit project kan men in groepsverband wandelen door het prachtige Vlissingen, de conditie verbeteren, de sociale kring vergroten en voorlichting krijgen over interessante onderwerpen. Ik krijg energie als ik zie dat de deelnemers zich beter voelen door dit wandelproject.