Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Vlissingen in Beweging

Wie zijn wij?

Martijn Bour

Martijn Bour

Mijn naam is Martijn Bour. Ik ben coördinator sportstimulering bij de gemeente Vlissingen. Ik geef uitvoering aan het lokale sportbeleid. Bevorderen van een gezonde actieve leefstijl voor zoveel mogelijk inwoners met extra aandacht voor inactieven, is momenteel ons belangrijkste speerpunt.

Abdoe Abdendi

Abdoe Abdendi

Mijn naam is Abdoe Abdendi en ik ben sportcoördinator Middengebied. Ik ben geboren en opgegroeid in het Middengebied en vind het een prachtige wijk met vele soorten nationaliteiten. Ik ben zelf fanatiek sporter en probeer een voorbeeld te zijn voor voornamelijk de jeugd. Ik vind het belangrijk dat bewoners van het Middengebied in aanraking komen met sport en probeer in te spelen op hun behoeften.

Bores van den Broek

Bores van den Broek

Mijn naam is Bores van den Broek. Ik ben sportcoördinator voor de wijk Paauwenburg en coördinator sportstimulans op de Louise de Colignyschool. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan en mag bewegen. Zo probeer ik in de wijk aanbod te bieden aan iedereen die dat wil, jong en oud(er)!

Said Bouzambou

Said Bouzambou

Mijn naam is Said Bouzambou en ik ben sportcoördinator van de wijk Bossenburgh. Naast dat ik een echte sportliefhebber ben, geloof ik dat sport onze burgers op een positieve manier kan beïnvloeden. Ik sta voor gelijke sportkansen voor iedereen. Ongeacht  leeftijd, beperking & interesses!

Joost Hopmans

Joost Hopmans

Ik ben Joost Hopmans. Ik mag vanuit mijn werk bij SportZeeland leiding geven aan het project Vlissingen in Beweging. Dit vind ik als inwoner van Vlissingen een mooie uitdaging! Het is mijn streven dat iedere Vlissinger een sport- of beweegactiviteit kan vinden die bij hem/haar past. Ik ben actief in iedere Vlissingse wijk.