Welkom op de site van Vlissingen in beweging. Onze activiteiten richten zich op sportkennismakingsactiviteiten, 'Elke dag bewegen' en 'Een gezonde actieve leefstijl'.
Veel inwoners sporten, bewegen en/of gaan naar een sportaanbieder. Maar er zijn ook inwoners die nog niet voldoende bewegen of actief zijn bij een sportaanbieder. We focussen ons op de inwoners die nog niet zijn aangesloten bij een sportvereniging en/of te weinig bewegen. Dit door sport(kennismakings)activiteiten aan te bieden in een vorm die aansluit bij hun interesses. We kiezen hierbij voor een wijkgerichte aanpak. In iedere wijk is de situatie anders en hebben de inwoners andere behoeften en wensen.

Sportonderzoek 2020

De gemeente is bezig met een onderzoek naar het creëren van een 'beweegvriendelijke' omgeving. Een leefomgeving die u stimuleert en uitdaagt tot sporten/bewegen in de openbare ruimte. Om dit te bereiken, werken wij graag met u samen!
Via een enquête willen wij inzicht krijgen in wat onze inwoners van 21 tot 40 jaar stimuleert tot bewegen in de buitenruimte. Wandelen, joggen ... Door de enquête in te vullen draagt u bij aan het verbeteren van de buitenruimte in de gemeente Vlissingen. De informatie uit de enquête zal onder andere gebruikt worden voor de planvorming voor een beweegvriendelijk Nollebos/Westduingebied.

Invullen enquête

  • Vul de enquête uiterlijk maandag 30 maart 2020 in;
  • De enquête is volledig anoniem en neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag;
  • Voor hulp of eventuele vragen kunt u mailen naar sportstimulering@vlissingen.nl;
  • U kunt ook op dinsdag telefonisch contact opnemen via (0118) 48 71 45. Dit telefoonnummer is elke dinsdag van 12.30 tot 17.00 bereikbaar voor hulp of eventuele vragen over de enquête;
  • Bij voorbaat dank voor uw deelname!